Mogelijkheden

  • De natuur/cultuur tochten gaan door de natuurgebieden en landgoederen en langs historische plekjes waar we stilstaan om wat te vertellen over het verleden.
  • De huifkarwandeltocht neemt je eerst een eind mee in de huifkar en zet je dan af in een natuurgebied waar je een mooie wandeling kan maken naar een bepaald punt waar de huifkar je weer oppikt. En als je niet wil lopen blijf je lekker in de huifkar zitten.
  • De buitenschildertocht neemt je mee voor een dagje schilderen in de natuur. We nemen veldezels, doeken, acrylverf, kwasten, tekenspullen etc. mee in de huifkar. En natuurlijk genoeg te eten en drinken voor zo’n dag. En we rijden ergen naar een mooie plek om te schilderen. Er kunnen maximaal 6 mensen mee en je wordt begeleid door een ervaren schilder.
  • Tocht naar Meersel-Dreef in BelgiĆ«. Een mooie rit binnendoor en achteraf naar het klooster, eerst bidden bij de Maria grot en dan een biertje bij de paters!
  • Vervoer naar bepaalde bestemmingen. Bv dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch / Toen schoen in Chaam, de Vondhoeve in Poppel of andere plaatsen.

De prijzen

Gezien de variatie aan mogelijkheden is het moeilijk een standaard prijs te geven. Bel me voor meer informatie hierover.

Contact

Paula van Dijk – 06-42332388

mphjvandijk@home.nl

Facebook: Het Ijzeren Paard